Λάρισα – Κορονοϊός: Έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Αμπελώνα

Έκτακτα περιοριστικά μέτρα ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πως λαμβάνονται στην περιοχή Αμπελώνας στη Λάρισα λόγω της εξάπλωσης που σημειώνει ο κορονοϊός.

Τα μέτρα που επιβάλλονται στον Αμπελώνα Λάρισας έχουν στόχο την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού και είναι ανάλογα με εκείνα του Πόρου.Τις τελευταίες μέρες καταγράφονται όλο και περισσότερα κρούσματα στη Λάρισα. Σήμερα, ενώ σήμερα εντοπίστηκαν 8 από τα 203 κρούσματα που καταγράφηκαν συνολικά στη χώρα.

Με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στην τοπική κοινότητα του Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου Λάρισας με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, σε συνεννόηση με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόρδα και με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αποφασίστηκαν τα νέα περιοριστικά μέτρα.

dikaiologitika.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia