Λάρισα: Συλλήψεις για κάνναβη – Κατασχέθηκαν αποξηραμένα μανιτάρια με παραισθησιογόνο ουσία

Συνελήφθησαν, χθες (14-02-2023) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, -2- ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο, οι δράστες κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους -7,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.   

Στη συνέχεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • γυάλινο δοχείο, περιέχον αποξηραμένα μανιτάρια με παραισθησιογόνο ουσία, βάρους -42,6- γραμμαρίων,
  • γυάλινο δοχείο περιέχον κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους -9,7- γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα, βάρους -2- γραμμαρίων,
  • χάρτινη συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους -2,8- γραμμαρίων,
  • μία ζυγαριά,
  • ένας μεταλλικός τρίφτης και
  • το χρηματικό ποσό των -360- ευρώ.

Κατασχέθηκαν, ακόμη, -2- κινητά τηλέφωνα από την κατοχή των δραστών, καθώς και το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του ενός.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia