Λαμπερή πρωτοχρονιάτικη ποδηλατάδα στα Τρίκαλα

Με ποδήλατα και σκουφάκια του Αη Βασίλη, πολύ κέφι και… όρεξη για βόλτα, η πρωτοχρονιάτικη ποδηλατάδα πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022 με αφετηρία την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε συμμετέχοντες και συμμετέχουσες. Ακολουθώντας διαδρομή δίπλα από τον γιορτινά φωτισμένο Ληθαίο ποταμό και μέσω κεντρικών οδών, οι συμμετέχοντες/ουσες έφτασαν στον Μύλο των Ξωτικών.

Εκεί, οι επισκέπτες/τριες και οι ποδηλάτες/ισσες (με συμμετοχή και από την Κάλυμνο!) φωτογραφήθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας της Χριστουγέννων, περιηγήθηκαν στον πανέμορφο Μύλο, συνάντησαν την Αλίκη, τον Τρελοκαπελά και όλους τους χαρακτήρες της φετινής διοργάνωσης, ενώ παρακολούθησαν και τις συναυλίες που, όπως κάθε ημέρα, πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική σκηνή.

Από τον Δήμο Τρικκαίων ποδηλάτισαν ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και η τ. αντιδήμαρχος Εφη Λεβέντη, ενώ τις συμβουλές του έδωσε ο πρωταθλητής ποδηλασίας, ο τρικαλινός Στέλιος Βάσκος.

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia