Μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Έχοντας διανύσει ένα απαιτητικό, αλλά και γεμάτο γνώσεις μονοπάτι, τα παιδιά μας που καλούνται να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ολοκληρώνουν το εκπαιδευτικό «ταξίδι» στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και διεκδικούν μια θέση στο αύριο. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιτύχουν στους στόχους που έχουν βάλει, δημιουργώντας έτσι τις βάσεις για την μελλοντική τους σταδιοδρομία. Χωρίς άγχος να δώσουν την «μάχη» για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να τα καταφέρουν. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα όνειρα δεν ξεκινούν και τελειώνουν μέσα από τις Εξετάσεις και ευκαιρίες θα δοθούν πολλές στη ζωή τους.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον αγώνα που έχουν δώσει εκπαιδευτικοί και γονείς για να φτάσουν τα παιδιά μας στην συμμετοχή τους στις Εξετάσεις. Σε πολύ δύσκολους καιρούς έδωσαν την δική τους «μάχη» και στάθηκαν δίπλα τους με κάθε τρόπο.

Θα ήταν αμέλεια, όμως, να ξεχάσουμε ότι αυτά τα παιδιά συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, έχοντας περάσει μέσα από μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, με την πανδημία να έχει αλλάξει πλήρως τον προγραμματισμό τους. Το αντιλαμβανόμαστε όλοι και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο σεβασμό στην προσπάθειά τους. Να γνωρίζουν πως εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους σε κάθε βήμα, να τους στηρίζουμε και να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τους δώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia