Μεγάλη αποδοχή – Μεγάλη επιβράβευση για τον Θανάση Λιούτα

Μεγάλη αποδοχή – Μεγάλη επιβράβευση για τον Θανάση Λιούτα

Σε Αύρα και Βασιλική ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας.

Στην Αύρα και στη Βασιλική, την Τετάρτη 10 Μαΐου, βρέθηκε ο Θανάσης Λιούτας και μαζί με τους παραγωγούς συναντηθήκανε και συζητήσανε για ακόμη μια φορά τη μεγάλη σημασία του αγώνα που δώσανε από κοινού τέσσερα χρόνια τώρα για δίκαιες ενισχύσεις.

Οι κρίσεις που κλήθηκε η χώρα να αντιμετωπίσει δημιούργησαν συνέπειες για τους παραγωγούς μας. Απέναντι σε αυτό οι ενισχύσεις που δόθηκαν αποτέλεσαν μια σημαντική βοήθεια, ενίσχυσης του εισοδήματος και της ρευστότητας των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας. Στον αγώνα αυτό, με δύναμη το παρών έδωσε, δίνει και θα δίνει ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής μας, Θανάσης Λιούτας.

Ο Θανάσης Λιούτας με επιμονή και στόχευση ζητούσε την επιτάχυνση της καταβολής των ενισχύσεων και της συμπερίληψης πάντοτε και των δικών μας – εδώ από τον Νομό Τρικάλων – παραγωγών. Αυτό πρόκειται για μια μεγάλη αλήθεια, την οποία οι παραγωγοί μας, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, γνωρίζουν και αναγνωρίζουν. Αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν πάντα και με δύναμη.

Για ακόμη μια φορά, στην Αύρα και στη Βασιλική, σε κάθε χωριό μας, από άκρη σε άκρη του Νομού μας, ο Θανάσης Λιούτας δίνει τα χέρια με τους πολίτες και δεσμεύεται ότι πάντα θα πορεύεται με γνώμονα τη στήριξη. Τη βοήθεια. Την ευημερία σε κάθε σπίτι.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia