Με επίκεντρο την οικονομία της περιοχής μας οι θεσμικές επισκέψεις του Θανάση Λιούτα

Με επίκεντρο την οικονομία της περιοχής μας οι θεσμικές επισκέψεις του Θανάση Λιούτα.

Στο Επιμελητήριο Τρικάλων και στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Τρικάλων, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Στο επίκεντρο η οικονομία, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μας, οι άνθρωποι της παραγωγής και της αγοράς.

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού μας, κ. Βαγγέλη Αγγελάκη καθώς και με εκπροσώπους του ΔΣ, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Μαΐου 2023 ο Θανάσης Λιούτας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα του τομέα ευθύνης του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πάντοτε ότι εργάστηκε, εργάζεται και θα εργάζεται για την ανάπτυξη στον τόπο μας. Για την επίλυση προβλημάτων, για την ευημερία των ανθρώπων της παραγωγής και της αγοράς, που σηκώνουν στις πλάτες τους το κρίσιμο και αποφασιστικό κομμάτι της οικονομίας, εδώ στον τόπο μας.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Λιούτας μίλησε για τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις και συνολικά για όσα αγωνίστηκε με επίκεντρο, εδώ την οικονομία μας. Μίλησε για την παρέμβασή του για την επαναφορά των 120 δόσεων, καθώς και για τις προσπάθειες που ήδη έχει ξεκινήσει, πριν κλείσει η Βουλή με την προκήρυξη των εκλογών, για επιπρόσθετες ρυθμίσεις που ως σκοπό θα έχουν να τεθούν περιορισμοί στα funds, και στο ύψος των οφειλών που ζητούν από τους δανειολήπτες, ώστε να προστατευθούν περαιτέρω οι συμπολίτες μας και η πρώτη κατοικία.

Επιπρόσθετα ο Θανάσης Λιούτας, ο οποίος είχε μακρά και σημαντική πορεία ως μέλος του Επιμελητηρίου και από τη θέση μάλιστα και του Γενικού Γραμματέα, γνωρίζει τη μεγάλη δυναμική των ανθρώπων της αγοράς, των επιχειρήσεων. Τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν.

Πάλεψε για αυτούς. Μέσα από τις παρεμβάσεις στη Βουλή, για τον Αναπτυξιακό, και σε όλα τα νομοσχέδια του Υπουργείου Οικονομικών, μίλησε εδώ για τον τόπο μας και για την ανάγκη για συνεχή κίνητρα που να ενισχύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, και τη μεγάλη δυναμική των ανθρώπων της αγοράς εδώ στον τόπο μας. Ζήτησε και έφερε πολλές λύσεις, πάντοτε προς το συμφέρον του τόπου μας και όλων των συμπολιτών μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia