Με τον Κώστα Μπρίζη συναντήθηκε στην Ελάτη ο Κώστας Μαράβας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ

Την προσφιλή του τακτική, να επισκέπτεται δηλαδή ο ίδιος τις δημοτικές κοινότητες και να αφουγκράζεται τους πολίτες,  συνεχίζει ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Σειρά αυτή τη φορά είχε η τουριστική προμετωπίδα του δήμου, η Ελάτη.

Εκεί ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τον Κώστα Μπρίζη Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας να του εκθέτει τις  άμεσες προτεραιότητες και να του παρουσιάζει την εξέλιξη των παρεμβάσεων που ήδη έχουν γίνει. Παράλληλα συμφωνήθηκε να ενταθεί η προσπάθεια ώστε τα υπό κατασκευή έργα, να παραδοθούν γρηγορότερα. Ταυτόχρονα σε επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται  στον τουριστικό τομέα, συμφωνήθηκε η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία προβολής της ευρύτερης περιοχής, πανελλήνια.  

Ο Δήμαρχος Πύλης δηλώνει σχετικά… «μέλημά μας όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και είναι η προβολή του μοναδικού ορεινού όγκου, που κατατάσσει   την περιοχή μας στους πρώτους τουριστικούς προορισμούς. Πήραμε μιας ιδιαίτερης βαρύτητας  απόφαση, τη συμμετοχή του δήμου στο θεματικό πάρκο «του μύλου των ξωτικών» με εντυπωσιακά μετρήσιμα αποτελέσματα επισκεψιμότητας τόσο στην Ελάτη, όσο και σ’ όλο το δήμο. Καταγράφηκε μια πρωτόγνωρη αναπτυξιακή ώθηση για το σύνολο των επιχειρήσεων. Θέλω να  διαβεβαιώσω πως τέτοιες πρωτοβουλίες  για την υποστήριξη του τουριστικού προϊόντος και της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, θα συνεχίσουμε  να παίρνουμε από τη μεριά του δήμου. Είναι υποχρέωσή μας.  Είναι αυτό που με πίστη και επιμονή θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 

Δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δήμο κοντά  στο δημότη.                                   

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia