Μοίρασε δώρα σε παιδιά που διεκδικούν ίσες ευκαιρίες στη ζωή ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Δώρα σε παιδιά που έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσουν την αγάπη, τη χαρά και τη ξεγνοιασιά των γιορτινών ημερών, μοίρασε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρέλαβαν για να τα μοιράσουν σε παιδιά με αναπηρίες, εκπρόσωποι Συλλόγων και συγκεκριμένα: από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων παιδιών με αυτισμό ν. Λάρισας η πρόεδρος Ερη Καλογεροπούλου και η γ. γραμματέας Ελένη Δημητρίου, από το Σύλλογο παιδιών με σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο Κύκνος» η γ. γραμματέας Άννα Γκάργκα και η αναπληρώτρια γραμματέας Μαρία Κωνσταντούλα και από το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων Μαθητών με Ειδικές Ανάγκες ο ταμίας κ. Γιώργος Χαλούλης.


«Ευχαριστούμε για την προσφορά και το τεράστιο έργο σας που δίνει οξυγόνο ελπίδας για μια ζωή με ίσες ευκαιρίες» ευχήθηκε ο Κ. Αγοραστός. «Με το παράδειγμα σας, μας παρακινείτε να προσφέρουμε περισσότερα, σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Τα παιδιά με αναπηρία και οι οικογένειες τους είναι οι ήρωες της κάθε μέρας, που μας εμπνέουν και μας κινητοποιούν. Όσο η κοινωνία τους αγκαλιάζει, τόσο ανθίζουν και απελευθερώνουν δυνάμεις που αποδεικνύουν ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ξεπερνώντας εμπόδια και προκαταλήψεις. Το μήνυμα είναι ένα: Όλοι έχουμε δικαίωμα στις ίσες ευκαιρίες στη ζωή» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia