Νέα χρονιά με ευχές και πράξεις στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων

Νέο έτος, νέα αρχή στις δύο βάρδιες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων. Το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022 το προσωπικό του ΚΔΑΠ πραγματοποίησε αγιασμό, ενώπιον του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και των αντιδημάρχων Σοφίας Αλεστά και Νίκου Σακκά, με την παρουσία του προσωπικού . Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει έμπρακτα και συνεχώς, μια δομή που προσφέρει πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο. Ολη τη διάρκεια της χρονιάς, με το δεδομένο της ύπαρξης των δύο τμημάτων, παρέχεται συνεχής δραστηριότητα, μέσω δράσεων κοινωνικοποίησης, με προσοχή και φροντίδα στους/σις φιλοξενούμενους/ες στο ΚΔΑΠ. Οι δύο υπεύθυνες, κ. Ιτσιου και Κατσιανάκου, επεσήμαναν τη διαρκή προσπάθεια του προσωπικού, προκειμένου το ήδη υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, να βελτιώνεται συνεχώς, για κάθε φιλοξενούμενο/η.
Ο «Ηφαιστος» λειτουργεί σε δύο βάρδιες 07:00 – 15:00 και 14:00 – 22:00, όπως  τα τελευταία χρόνια έχει φροντίσει ο Δήμος να πράττει, διευκολύνοντας τις οικογένειες των φιλοξενούμενων. Μια ακόμη διευκόλυνση είναι και η παροχή μεταφοράς με ειδικής χρήσης, κατάλληλα για αυτόν τον σκοπό, λεωφορεία.
Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ λειτουργεί 11 μήνες, από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούλιο, πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Στεγάζεται σε δημοτικό κτήριο, στη συμβολή των οδών Ν. Πλαστήρα και Αργοναυτών.  Οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων συνεχίζονται κανονικά. Πληροφορίες στον τηλεφωνικό αριθμό 2431 075110.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia