Νεκρός σε διαμέρισμα «εγκαταλειμμένος» σκύλος

Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Στη Λάρισα καλείται να επιστρέψει εσπευσμένα ένας 19χρονος φοιτητής, μετά και τη διαπίστωση ότι ο σκύλος του είναι νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του.


Μετά από διαμαρτυρίες γειτόνων για δυσοσμία που προέρχεται από το διαμέρισμα του 19χρονου, ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για να διαπιστωθεί, δυστυχώς, πως το λευκό σκυλί του φοιτητή βρίσκεται νεκρό μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα.  
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 19χρονος ζει στη Λάρισα λόγω σπουδών αλλά αυτές τις ημέρες πήγε στη γενέτειρά του, στη νησιωτική Ελλάδα. Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας – μετά την αναφορά, χθες το πρωί, της υπόθεσης στην ΕΛ.ΑΣ. από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος – ο 19χρονος έφυγε για τη γενέτειρά του αφήνοντας μόνο του το σκυλί στο διαμέρισμά του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος άφησε τροφή και νερό στον σκύλο που κατά την ίδια εκδοχή ψόφησε καθότι ήταν άρρωστο και όχι λόγω ασιτίας.
Διάσταση που θα ερευνηθεί στο πλαίσιο δικογραφίας που σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας σε βάρος του 19χρονου, με αφορμή και τη νομοθεσία περί προστασίας των ζώων συντροφιάς, τήρησης των κανόνων ευζωίας κ.λπ. Με αφορμή και τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο φοιτητής κλήθηκε χθες να επιστρέψει στη Λάρισα κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει άμεσα με αφορμή τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών γραμμών, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκαν επίσης οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να απομακρυνθεί άμεσα το νεκρό σκυλί από το διαμέρισμα.                           
Β.Κ.

Πηγή: eleftheria.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia