Ν. Ιωνία: Αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά με καραμπίνα 54χρονος!

Τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στην καρδιά έδωσε σήμερα το βράδυ ένας 54χρονος άνδρας, κάτοικος – εν ζωή – Ν. Ιωνίας, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και σε όσους τον γνώριζαν.
Πρόκειται για τον Β.Φ., ο οποίος για άγνωστο λόγο αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, στην οδό Αλωπίου στη Ν. Ιωνία, κοντά στην πρώην Βαμβακουργία.

Όταν η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι τον βρήκε νεκρό σε λίμνη αίματος, ενώ το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για τον θάνατό του, στις 9.30 το βράδυ και το πλήρωμα του οποίου απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άνδρας, αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα ιδιοκτησίας του, ενώ βρίσκονταν μόνος του στο σπίτι. Επιστρέφοντας η σύζυγός του από τη δουλειά βρήκε τον σύζυγό της νεκρό στο πάτωμα του υπνοδωματίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, τα σκάγια βρήκαν την καρδιά του και δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προχώρησε σε αυτοκτονία.

Ο 54χρονος φέρεται να εργάζονταν σε βιομηχανία του Βόλου η οποία έχει αναστείλει τελευταία χρόνια της δραστηριότητά της, ενώ η σύζυγός του εργάζεται σε κλινική του Βόλου. Μαζί είχαν και δύο ενήλικα παιδιά δεν ζούσαν μαζί τους. Ο 54χρονος ήταν επίσης και έφεδρος αξιωματικός.
Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή έξω από το σπίτι του 54χρονου, όπου επικρατούσε βουβός πόνος για τον χαμό του, ενώ απαρηγόρητη ήταν η σύζυγός του για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο επέλεξε ο άνδρας της να βάλει τέλος στη ζωή του. Γείτονες ανέφεραν στο magnesianews.gr ότι τον έβλεπαν και αντάλλασσαν καλημέρες στη γειτονιά, και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έφθανε σε αυτό το σημείο.

magnesianews.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia