Οι Τρικαλινοί RobotExperts αναχωρούν για Μαρόκο με στόχο να φτάσουν ψηλά

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Τρικαλινής ομάδας ρομποτικής RobotExperts, για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής στο Μαρόκο σε λίγες ημέρες.

Τα παιδιά της ομάδας εστιάζουν τις προσπάθειές τους στην σταθερότητα και την διατήρηση των υψηλών τους επιδόσεων, στοχεύοντας σε μια διάκριση στο Μαρόκο.

Οι προπονητές Επαμεινώνδας Αγγέλης και Κωνσταντίνος Δημητρίου αναφέρουν: “Είμαστε όλοι στην ομάδα υπερήφανοι που θα εκπροσωπήσουμε την χώρα μας σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μετά από την συμμετοχή σε δύο παγκόσμια που διεξήχθησαν  εξ αποστάσεως, λόγω της πανδημίας, επιτέλους τα παιδιά μας θα αποκτήσουν αυτήν την καταπληκτική εμπειρία, να συμμετάσχουν διά ζώσης σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων, με τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο. Είμαστε αισιόδοξοι για τους αγώνες μας κι ευχόμαστε να γυρίσουμε πίσω με τις αποσκευές μας γεμάτες διακρίσεις.”

Αυτό το ταξίδι όμως δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την υποστήριξη των χορηγών της ομάδας, οι οποίοι αντιλήφθηκαν το μέγεθος της επιτυχίας και της προσπάθειας, και συνδράμουν με τον τρόπο τους στην πραγματοποίηση του ονείρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: Όλυμπος, Συνεταιρισμός Βιολογικών Ακτινιδίων Τρικάλων SynBio, Οινοποιείο Τσιλιλής, Promist Insurance & Finance, Χοιροφάρμ Μαράβα-Κούτσικου, Σούπερ μάρκετ Αδαμόπουλος, Spacesonic, Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα, Urban Print, Jimmys & Sons, Cakao,  neWin κουφώματα, Ορθοδοντικό Ιατρείο Τζατζάκης,  Μάρμαρα Φαλτάκας, Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά Χασίων Όρη, Σχολή οδηγών Χαρισιάδη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia