Ο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» την Δευτέρα του Πάσχα στη «FORMedia – TV»

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΣΤΑ «ΓΕΦΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΗ FORMedia ΜΕ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

Πασχαλινά τηλεοπτικά γυρίσματα πραγματοποίησε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» με την τηλεόραση της «FORMedia – TV» για την εκπομπή « Γεφύρια της Παράδοσης», του Εκπαιδευτικού και Λαογράφου, Στέφανου Μπαντόλα.

Στα γυρίσματα, που έγιναν την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου, συμμετείχαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Ασκληπιού, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων, Ηλία Ζαχαράκη, Σταύρου Σούλιου και Χρήστου Σούλιου και παρουσίασαν χορούς και δρώμενα του Πάσχα καθώς και Λαζαριάτικα τραγούδια που απέδωσαν εξαιρετικά τα παιδικά τμήματα!

Τα χορευτικά συνόδευαν σπουδαίοι μουσικοί και οργανοπαίχτες, Γιώργος Πράπας (κρουστά), Χρήστος Κούτσιας (λαούτο), Χρυσόστομος Μητροπάνος (τραγούδι), Άρης Ντίνας (τραγούδι), Χρήστος Κιτσόπουλος (κλαρίνο), Μανώλης Καραββίδας (βιολί) και Σωτήρης Γοργογέτας (τραγούδι).

Το γύρισμα θα μεταδοθεί ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, 16 Απριλίου, 2-4 το μεσημέρι και την Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, την ίδια ώρα, από τη «FORMedia – TV»!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia