Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων ευχαριστεί

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 05/2/23 – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως π. Νικόλαο Δαλαγιώργο ο οποίος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και υποψηφίους Βουλευτές, καθώς και τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και του Δήμου Τρικκαίων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας προς το Διοικητή της ΣΜΥ Ταξίαρχο κ. Σαράντη Τυλιγαδά για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και το Διευθυντή της Λέσχης Αξιωματικών Αντισυνταγματάρχη κ. Ιωάννη Τζίκα για τη συμβολή του, όπως επίσης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ραδιοφωνική παραγωγό Μαριάμ Πολυγένη για την άρτια παρουσίαση της όλης εκδήλωσης.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: την εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ, την εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ, τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΙΖΩΝΗ και τα αρτοποιεία ΔΙΑΛΕΧΤΟ, καθώς  και στα ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή της εκδήλωσης.

Η συμμετοχή και η αγάπη σας, συνέβαλε στην επίτευξη του στόχου, μας έδωσε φτερά και δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ακόμα περισσότερες δράσεις στη νέα χρονιά.

./.

Ευχόμαστε σε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, Υγεία,  Δύναμη και Ευτυχία! ΤΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia