Συλλήψεις σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ για ναρκωτικά και όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (24-11-2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις ημεδαποί, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για, κατά περίπτωση, παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον άνδρα και τη μία γυναίκα και την απόκρυψή τους στην οικία της γυναίκας, χες το μεσημέρι ο άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κοντά στην προαναφερόμενη οικία και ακινητοποιήθηκε.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, μέσα στην οποία βρίσκονταν η προαναφερόμενη γυναίκα καθώς και μία ακόμη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους -262,7- γραμμαρίων,
  • -1- νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή βράχου, βάρους -0,4- γραμμαρίων,
  • -1- τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • -1- αναδιπλούμενος σουγιάς,
  • -1- ζυγαριά &
  • -2- κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, στην κατοχή της δεύτερης γυναίκας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους -0,2- γραμμαρίων και ένα κουτί με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους -1,7- γραμμαρίων. 

Τέλος, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε έτερη οικία, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.    

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia