Συνεργασία Παπαστεργίου- ΕΛΜΕΤ για τα εκπαιδευτικά θέματα στον Δ. Τρικκαίων

Εποικοδομητική, ουσιαστική και με πνεύμα συνεργασίας προς όφελος της σχολικής κοινότητας, η συνάντηση Δημάρχου Τρικκαίων – ΕΛΜΕΤ.
Τα μέλη του ΔΣ της ενωσης λειτουργών Μέσης εκπαίδευσης Τρικάλων επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Παπαστεργίου την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημαρχέιο τρικακίων. Αντικείμενο της συνάντησης, όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς – κηδεμόνες, με πρώτιστα την ενέργεια και τα σχολεία, αλλά και την καθαριότητα. Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε τις κινήσεις της ΚΕΔΕ, όπου είναι πρόεδρος, για τα ζητήματα αυτά, στη βάση των αιτημάτων για αύξηση της χρηματοδότησης των Δήμων.
Η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα στέγασης και σίτισης αναπληρωτών ή νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών, σε λειτουργικά θέματα σχολείων, στο ΕΝΕΕΓΥΛ, σε ειδικότερα ζητήματα σχετικά με την πλέον αποδοτική φοίτηση των τρικαλινών παιδιών στα σχολεία του Δήμου Τρικκαίων.
Από την πλευρά της ΕΛΜΕΤ παρέστησαν, ο πρόεδρος κ. Νίκος Πασχάλης, η αντιπρόεδρος κ. Αννα Κουτελίδα, η γενική γραμματέας κ. Ουρανία Παπαζεύκου, ο οργανωτικός γραμματέας κ. Κώστας Μιχαλάκης και τα μέλη Στέλλα Ζήση και Ευαγγελία Φράγκου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia