Σύσκεψη στην Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων με εκπροσώπους των κομμάτων

Σύσκεψη πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και  τα σωματεία δύναμης της με εκπροσώπους των κομμάτων την Τρίτη 16 Μαΐου, στα  γραφεία τους Απόλλωνος 10 .

Στη σύσκεψη, η Διοίκηση της Ομοσπονδίας εστίασε στα σημαντικότερα προβλήματα, που είναι χρόνια και απασχολούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τα οποία είναι και τα πάγια αιτήματα όλων των χρόνων για την επιβίωσή τους,

Τα θέματα της σύσκεψης ήταν:

  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
  • ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  • ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
  • ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν οι παρακάτω εκπρόσωποι κομμάτων. Από τη ΝΔ ο κ. Λιάπης Χρήστος από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πουλιανίτης Χρήστος συνοδευόμενος και από τον πρώην βουλευτή κ. Σάκη Παπαδόπουλο. Από το ΠΑΣΟΚ η  Λώρεν Κασσοπούλου  από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ο κ. Τσιούμας Λεωνίδας και από τη ΜΕΡΑ 25 ο κ. Παπαθανασίου Δημήτριος.

Ο πρόεδρος κ. Αγγελάκης καλωσόρισε τους καλεσμένους και τόνισε την σημαντικότητα στήριξης των ΜμΕ και ζήτησε την στήριξη των προσπαθειών των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των μικρομεσαίων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων όπου αποτελούν το 95% των μικρών επιχειρήσεων που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Το λόγο πήραν με τη σειρά όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Ήταν όλοι ενημερωμένοι για τα θέματα και οι απαντήσεις τους ήταν στοχευμένες με πλήρη σαφήνεια και ειλικρίνεια. Συνάδελφοι από τα σωματεία έπαιρναν το λόγο και έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση  η οποία κράτησε περίπου 3.5 ώρες τονίζοντας όλοι τους  ότι το δίκαιο είναι με το μέρος των επαγγελματοβιοτεχνών. Υποσχέθηκαν όλοι ότι θα σκύψουν πάνω στα προβλήματά τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Ένα σύντομο χαιρετισμό απήυθυνε και ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος κ. Αγγελάκης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους υποψηφίους  και τους ευχήθηκε  καλή επιτυχία στις εκλογές που έρχονται. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia