Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας.

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφθηκε ο Θανάσης Λιούτας.

Οι θεσμικές επαφές συνεχίστηκαν με τη επίσκεψη στη ΔΕΥΑΤ και στις κοινωνικές δομές στο κτίριο Αντωνίου

Το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου, ο εκ νέου υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά σε άριστο κλίμα μια ιδιαίτερα εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση για την πόλη των Τρικάλων. Για την ανάπτυξη στην πόλη μας. Παρόντες στη συνάντηση, ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Καταβούτας και ο πρ. αντιδήμαρχος και τ. πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Χρήστος Αναστασίου. Ο Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες του δημαρχείου και συνομίλησε με το σύνολο των εργαζομένων.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Λιούτας μετέβη και επισκέφθηκε τη ΔΕΥΑΤ Τρικάλων, όπου εκεί τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος, Άκης Αναστασίου. Με τον πρόεδρο,  τη γενική διευθύντρια, Έφη Καραμαλή και τον Διευθυντή, Ηλία Βαλαώρα, κάνανε μια πολύ σημαντική συζήτηση για το έργο της ΔΕΥΑΤ στην πόλη μας.

Επόμενος σταθμός, οι κοινωνικές δομές στο Κτίριο Αντωνίου. Τον εκ νέου υποψήφιο βουλευτή του Νομού μας, υποδέχθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Σακκάς. Ο Θανάσης Λιούτας συνομίλησε με όλους τους εργαζομένους, σχετικά με το σημαντικό και πολύτιμο κοινωνικό έργο του Δήμου μας, ενώ υπογράμμισε ότι η πολιτική της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε ένα πάρα πολύ μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα, στήριξε και βοήθησε πάρα πολύ, ιδιαίτερα τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

«Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε ένα κοινωνικό πρόγραμμα, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό. Κάνουμε πράξη πάντοτε, το «ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia