Το Αγιόφυλλο επισκέφτηκε ο Γιάννης Μπουτίνας

Στο Αγιόφυλλο βρέθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας ,σε μια μικρή παύση της ενασχόλησης του με το τουριστικό προιόν της Θεσσαλίας , μετά από την  πρόσκληση του Προέδρου του χωριού  κ. Ζήση Καραγιάννη , με τον οποίο συζήτησε για τα θέματα του χωριού που αφορούν την καλύτερη διαβίωση των κατοίκων .

Τα χωριά ,  τα τελευταία χρόνια έχουν παραμεληθεί αρκετά κι έχουν δημιουργηθεί αρκετά προβλήματα , ιδιαίτερα της απλής καθημερινότητας  και πολλές φορές έρχεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας ,με μπροστάρη φυσικά τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη  Χρήστο Μιχαλάκη , οι οποίοι μαζί με τους Περιφερειακούς Συμβούλους προσπαθούν να βοηθήσουν κάθε κατάσταση , πέρα και από τις αρμοδιότητες τους .

Ο Γιάννης Μπουτίνας  συγχάρηκε τον αεικίνητο Πρόεδρο που έχει καταφέρει να κάνει αρκετά από την ανάληψη των καθηκόντων του ,όπως η μοναδική υπαίθρια βιβλιοθήκη στο κέντρο του χωριού καθώς και συγκέντρωση αρκετών εθελοντών στο χωριό που βοηθούν . Μαζί  με τον Πρόεδρο είδαν αρκετά σημεία εκτός οικισμού που χρειάζεται να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα ,καθώς και τοποθέτηση μπαρών στην είσοδο του χωριού και τον διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει στον Χρήστο Μιχαλάκη όλα τα σημεία για να μπορέσουν να δρομολογηθούν αρκετά από αυτά .

 Γιάννης Μπουτίνας 

 Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού

 Περιφέρειας Θεσσαλίας 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia