«Το Κέντρον Street Food – Drive Thru » Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020  ώρα 18:00 στον εξωτερικό χώρο του Παντοπωλείου «Το Κέντρον» στη Φήκη Τρικάλων για Street Food DRIVE THRU φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος.  Ο υπεύθυνος του καταστήματος Παντελής Β. Κατσιάκος σας προσκαλεί στην εκδήλωση ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί  το Φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού Make a Wish Κάνε  Μια Ευχή Ελλάδος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οργανώνεται από το Παντοπωλείον μας η εκδήλωση «Το Κέντρον Street Food» όπου μαγειρεύουμε με προϊόντα του καταστήματος μας με την παρουσία επαγγελματία σεφ. Φέτος, με τους σεφ Κωνσταντίνο Λαϊάκη και Δημήτρη Ζορμπά, ετοιμάζουμε για όλους εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας  την Hot Dog edition.  Λόγω Covid-19, η εκδήλωση παίρνει μια νέα μορφή στην υλοποίηση της με ένα πιο ασφαλή τρόπο για όλους μας αλλά ταυτόχρονα να μην χαθεί και η ιερότητα του σκοπού για την οποία γίνεται.  Η εκδήλωση στηρίζει το έργο του οργανισμού Make a wish Κάνε μια ευχή  Ελλάδος και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπλήρωση ευχών σε παιδιά με πολύ σοβαρές ασθένειες. Έτσι, αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας , αποφασίσαμε να μη σταθεί εμπόδιο ο ιός και οι φόβοι μας, αντιθέτως να τους αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό και να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα αισιόδοξο για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη χαρίζοντας τους χαμόγελα και αγάπη. Το Street Food αλλάζει μορφή και προσαρμόζετε στα νέα δεδομένα που ορίζουν οι αρχές και η εποχή. Αποφεύγοντας το συνωστισμό  και την μαζική προσέλευση μεγάλου αριθμού ατόμων το Street Food θα γίνει με τη μορφή DRIVE THRU, ο κόσμος έρχεται και παραλαμβάνει την παραγγελία του μέσα από το αυτοκίνητο του (take away).

Συσκευασία αξίας 5€ που θα περιλαμβάνει 1 HOT DOG traditional(ψωμακι Καραμολέγκος, λουκάνικο Θράκης γεύσεις, σάλτσες BRAVA, καραμελωμενα κρεμμυδια SAZA Factory) με chips JUMBO (Ohonos snack) , 1 αναψυκτικό Coca Cola και 1 μπύρα Νύμφη 500ml , 1 νερο 500ml ΔΙΟΣ , μπισκότα ΒΙΟΛΑΝΤΑ 

Σας Περιμένουμε όλους σε ένα πολύ ευχάριστο event με όλη την θετική μας ενέργεια,  με γευστικά και απολαυστικά Hot Dog από τους Σεφ Κωνσταντίνο Λαϊάκη και Δημήτρη Ζορμπά ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί το έργο του οργανισμού Make a Wish Κάνε μια Ευχή Ελλάδος. Ζήστε την εμπειρία του DRIVE THRU STREET FOOD με μια 50’s – 60’s διάθεση τώρα και στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στη Φήκη Τρικάλων!! 

Το Παντοπωλείον « Το Κέντρον» έχει έδρα στη Φήκη Τρικάλων εδώ και 50 χρόνια, είναι μια επιχείρηση που πέρασε στη διοίκηση της τρίτης γενιάς. Εδώ και 6 χρόνια , μετά από μια ριζική ανακαίνιση του καταστήματος, γίνετε προσπάθεια προσφοράς αγαθών και υπηρεσιών στους συμπολίτες μας με παραδοσιακούς και νέους τρόπους(online παραγγελίες, delivery στο χώρο τους, πληρωμή λογαριασμών κλπ). Ως οικογενειακή επιχείρηση γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και προσπαθούμε να τις καλύψουμε με τον καλύτερο και πιο προσιτό τρόπο.

 «Το Κέντρον Street Food DRIVE THRU» θα  λάβει χώρα την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:00 στη Φήκη Τρικάλων, στον εξωτερικό χώρο του Παντοπωλείου  «Το Κέντρον» (Παντελής Β. Κατσιάκος). Θα τηρηθούν όλα τα μέσα προστασίας σε όλα τα σημεία της εκδήλωσης μας.  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia