Το Κέντρο Υγείας Τρικάλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Στο χώρο του Κέντρου Υγείας Τρικάλων πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η τοπική αυτοδιοίκηση και η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ καθώς και το ιατρονοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Τρικάλων και της 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων.

Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Νικόλαος Σακκάς, ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης και ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Ηλίας Τσιαούσης.

Δοθείσης της ευκαιρίας ο Υπεύθυνος Συντονιστής της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ. Τρικάλων κ. Γεώργιος Μπατατόλης ενημέρωσε  τους παρευρισκόμενους για το έργο που επιτέλεσε η δομή τη χρονιά που πέρασε και έλαβε εγγυήσεις τόσο από την μεριά της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και από την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ ότι θα ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας με ιατρικό προσωπικό και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia