Το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων στο  European School Radio

Το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων στο  European School Radio.

 Το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων συμμετέχει στον Πανελλήνιο  Μαθητικό Μουσικό Διαγωνισμό “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023” του European School Radio, στην κατηγορία τραγούδι. Ο τίτλος του τραγουδιού του 5ου Γυμνασίου είναι:  «Μαζί θα φτιάξουμε τον κόσμο απ’ την αρχή».

     Η μουσική σύνθεση είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και διάδρασης των μαθητών/τριών της  Β’ τάξης και οι στίχοι δημιουργήθηκαν μέσα από  εποικοδομητικό διάλογο   στο πλαίσιο μιας διαθεματικής προσέγγισης ποίησης και μουσικής.  Η δράση οργανώθηκε από το σχολείο και  συντονίστηκε από την  κ. Καραγούνη Ευγενία, μαέστρο και μουσικό του 5ου Γυμνασίου για τη Β΄ τάξη.   

Το Σχολείο ευχαριστεί πολύ το Μουσείο Τσιτσάνη και τον υπεύθυνο του στούντιο κ. Στέλιο Καραγιώργο για την ηχογράφηση του τραγουδιού καθώς και τον εκπαιδευτικό κ. Μάντζιο Νίκο που συνέβαλε στην επιτυχημένη υλοποίηση της δράσης.  Επίσης ευχαριστούμε την κ. Καραγκούνη Ευγενία, η οποία καθοδήγησε με μεράκι και ενέπνευσε τους μαθητές/τριές μας να δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο κομμάτι. Συγχαίρουμε τους μαθητές/τριες για το έργο τους, τα παιδιά της χορωδίας για τη φωνητική  συμβολή τους  και την μαθήτρια της Γ’ τάξης, Βάγια Μαρίνα γιατί  συνόδευσε με την  κιθάρα το κομμάτι.

        Η συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων έχει το κωδικό 8301. Ακούστε το τραγούδι μας και ψηφίστε μας κάνοντας κλικ στην καρδούλα. Παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:  

http://vote.europeanschoolradio.eu/contest2023/listeners/el/Song-likes-new.php?sort=like&gimnasio=1

 Συγχαίρουμε τους μαθητές/τριες όλης της Ελλάδας για τη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia