Τραγωδία: Πυροσβέστης έπεσε νεκρός στον Αλμυρό Βόλου- Τον χτύπησε η μάνικα

Σοκ στον Αλμυρό, όπου στις 12.30 το μεσημέρι, την ώρα της πλύσης οδοστρώματος, ένας πυροσβέστης έπεφτε νεκρός!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροσβέστες, έκαναν πλύση στο οδόστρωμα κοντά στις εργατικές πολυκατοικίες Αλμυρού σε σπίτι και την ώρα που γινόταν άντληση, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο 40χρονος πυροσβέστης που χειρίζονταν την μάνικα έπεσε αναίσθητος.

Οι συνάδελφοί του που ήταν παρόντες την ώρα του τραγικού συμβάντος, υποστηρίζουν ότι ο εκλιπών 40χρονος πυροσβέστης Γ.Δ. ζαλίστηκε προφανώς λιποθύμησε κι έπεσε, κατά τη διαδικασία πλύσης οδοστρώματος.

Υπήρξε αιμορραγία στο κεφάλι, αλλά όπως λένε όχι εξαιτίας χτυπήματος από ημισύνδεσμο σωλήνα, αλλά προφανώς από την πτώση. Αλλες πληροφορίες όμως υποστηρίζουν ότι ο άτυχος πυροσβέστης βρήκε τον θάνατο όταν τον χτύπησε η μάνικα που χειριζόταν.

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, ο άτυχος πυροσβέστης δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, ενώ στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε άμεσα, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του και αν οφείλεται σε χτύπημα, στην πτώση ή σε παθολογικά αίτια.

thetoc.gr

Πηγή: magnesianews.gr

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia