Τρισάγιο στην μνήμη συναδέλφων στην Τρυγόνα Καλαμπάκας

Τρισάγιο υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των δύο αδικοχαμένων συναδέλφων ΚΩΤΣΗ Δημήτριου και ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Κωνσταντίνου τελέστηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2022, μέσα σε κλιμα συγκίνησης, στην Τρυγόνα Καλαμπάκας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε,κατόπιν πρώτοβουλιας της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων και της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων .

Την τίμησαν με την παρουσία τους περα από τους συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων και τις αντιπροσωπείες των Δ.Σ. των Ενώσεων από πλευράς περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων  κ. Μιχαλάκης Χρήστος , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Μπουτίνας Ιωάννης και ο προϊστάμενος της ΔΕΣΕ Τρικάλων κ. Παπαγεωργίου Αναστάσιος τους οποίους και ευχαριστήσαμε για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου. Επίσης παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος ιερέας  των σωμάτων ασφαλείας  του νόμου Τρικάλων π. Ευάγγελος Καραμιντζιος,ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Μήτραινας Δημητριος, ο διοικητής του Α.Τ. Μετεώρων κ. Λαφαζάνης Ευάγγελος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος , και εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/ΥΜπριασούλης Δημήτριος.

 Στον χώρο του μνημείου κατατέθηκαν στεφάνια.

-Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας, να μνημονεύουμε και να τιμούμε αυτούς που έπραξαν το ύψιστο χρέος προς την πατρίδα.

Με τιμή 

Για το Δ.Σ. 

Ο πρόεδρος: Αναγνώστου Ιωάννης

Ο γενικός γραμματέας : Μητσικός Λάμπρος 

Ε.ΑΣ.Υ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia