Υπογραφές από Αυγενάκη – Παπαστεργίου για 2 νέα γήπεδα στο Γενέσι

Με τις υπογραφές του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του Δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, προωθούνται οι διαδικασίες για το πάρκο άθλησης και αναψυχής στο Γενέσι.

Οι υπογραφές αφορούσαν την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Υφυπουργείο και τον Δήμο, προχωρώντας όσα απαιτούνται για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου. Πρόκειται για τη «Δημιουργία χώρου υπαίθριας αναψυχής και αθλοπαιδιών στην Τ.Κ. Γενεσίου» που με  150.000 ευρώ εντάχθηκε το 2019 στο ΠΔΕ και τον Δεκέμβριο επικύρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων.

Πλέον, με αυτήν την προγραμματική σύμβαση, αρχίζουν οι διαδικασίες για τον διαγωνισμό, αφού η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει ήδη εκπονήσει τη μελέτη.

Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε ότι με το συγκεκριμένο έργο ακόμη ένα χωριό του Δήμου αποκτά σύγχρονες εγκαταστάσεις, για την αναψυχή αλλά και την άθληση των κατοίκων.

Στον χώρο θα κατασκευαστεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και ένα γήπεδο μπάσκετ στον υφιστάμενο χώρο του γηπέδου.

Οι προβλέψεις αφορούν σε συνθετικούς χλοοτάπητες, εκσκαφή του υπάρχοντος γηπέδου, νέα υλικά, από το υπόστρωμα μέχρι τις διαγραμμίσεις και όλον τον σχετικό εξοπλισμό.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia