Χρώματα και χαμόγελα στο ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» του Δ. Τρικκαίων

Μια δράση για να θυμηθούν τα μικρά παιδιά του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» του Δήμου Τρικκαίων το παιχνίδι, τη χαρά, να αφήσουν πίσω τους τις μάσκες και την πανδημία, υλοποίησαν οι υπεύθυνοι της θεατρικής ομάδας του ΚΔΑΠ. Οι Μαρία Μπλούτσου & Θάνος Φλίγκος από τη θεατρική ομάδα «Μαγική Πυξίδα» που λειτουργεί στο ΚΔΑΠ, αναφέρουν σχετικά:
«Μέσα από τα τελευταία μαθήματα και τις πρόβες μας, τον τελευταίο καιρό παρατηρούσαμε ότι τα παιδιά έχουν ξεχάσει μερικά αυτονόητα πράγματα. Δεν ήθελαν να κάθονται μαζί με τους φίλους τους, δεν μπορούσαν να καθίσουν κάτω, δεν τους άρεσε που λερωνόταν, ήταν όλα αποστειρωμένα!
Είχαν το νου τους κυρίως στις μάσκες και στις αποστάσεις! Οι μάσκες τους δεν έγιναν ποτέ μόδα όσο και αν μάθαμε τα σχέδια, τα χρώματα, δεν έγιναν μέρος της ομορφιάς των παιδιών, μονάχα τρόπος να την κρύβουν.
Μονές, διπλές, τριπλές, τα παιδιά έμαθαν να τις φοράνε, και τώρα που τις βγάλαμε αναρωτιόμαστε πόσα χαμόγελα χάθηκαν, αλλά στα παιδιά είναι το χαμόγελο που επιτέλους ελευθερώνεται!
Με αυτή τη δράση, θέλαμε να ξαναθυμίσουμε σε αυτά τα χαμόγελα πως ήταν η ζωές μας πριν με παιχνίδια , γέλια, φασαρίες και χρώματα!
Και  έτσι για φέτος αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της θεατρικής ομάδας «Μαγική Πυξίδα» που περάσαμε μαζί την δύσκολη διετία. Στο μέλλον οι δυσκολίες θα ξεχαστούν, και θα θυμόμαστε πως στηρίξαμε ο ένας τον άλλον και πόσο μαγικό, περίεργο αλλά και γεμάτο ήταν αυτό το ταξίδι!
Σας το χρωστάμε παιδιά!».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia