Αυτοψία του Δημήτρη Κουρέτα στις παρακάρλιες πληγείσες περιοχές

Αυτοψία του Δημήτρη Κουρέτα στις παρακάρλιες πληγείσες περιοχές

Σε αυτοψία στις τοπικές κοινότητες Καστρίου του Δήμου Αγιάς και Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ, βρέθηκε ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, προσκεκλημένος του προέδρου του ΤΟΕΒ Πηνειού Δ. Τσιούρη συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Τσέτσιλα.

Στην ενημερωτική συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι δήμαρχοι Αγιάς Αντ. Γκουντάρας και Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών και αγρότες των περιοχών οι οποίες έχουν πληγεί σοβαρά από την κακοκαιρία Daniel

Ο κ. Κουρέτας ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής στις υποδομές και τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αλλά και για τα καθημερινά  προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κάτοικοι των περιοχών και αφουγκράστηκε την αγωνία τους για το μέλλον.

Ο κ. Κουρέτας τόνισε τη σημασία της  λεπτομερούς αποτύπωσης της κατάστασης για τις υποδομές και τις  καλλιέργειες  και διαβεβαίωσε πως  θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις  το σχέδιο βιώσιμης ανασύνταξης της Θεσσαλίας και των ανθρώπων που επλήγησαν.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia