ΚοινωνικάΠένθος για τον Θωμά Χαχάμη: Έχασε τη μητέρα του

Έφυγε απο τον μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία  86 ετών η Ευαγγελή Χαχάμη, μητέρα του Δημοτικού Συμβούλου Τρικκαίων και ανθρώπου του θεάτρου Θωμά Χαχάμη, ο οποίος γνωστοποίησε την θλιβερή είδηση με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb: «Σήμερα έφυγε η μάνα μου ..Ο θεός νά αναπαυση την ψυχή τής .. Μανούλα μου σέ ευχαριστώ πολύ για όλα… Δεν κλαίω που έφυγε η μητέρα μου κλαίω που έφυγε ο μοναδικός άνθρωπος που Με έβλεπε σάν παιδί..Oskar...

Έφυγε απο τον μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία  86 ετών η Ευαγγελή Χαχάμη, μητέρα του Δημοτικού Συμβούλου Τρικκαίων και ανθρώπου του θεάτρου Θωμά Χαχάμη, ο οποίος γνωστοποίησε την θλιβερή είδηση με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

«Σήμερα έφυγε η μάνα μου ..Ο θεός νά αναπαυση την ψυχή τής .. Μανούλα μου σέ ευχαριστώ πολύ για όλα… Δεν κλαίω που έφυγε η μητέρα μου κλαίω που έφυγε ο μοναδικός άνθρωπος που Με έβλεπε σάν παιδί..Oskar Wilde»

Αφήνει πίσω της τα παιδιά της Θωμά και Αντώνη, νύφες και εγγόνια.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.