Ευχαριστήριο της οικογένειας Ζαρογιάννη για τη συμπαράσταση στο πένθος της

Απεβίωσε στις 20/2/23 και κηδεύτηκε στις 21/2/23 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής ο Θωμάς Ζαρογιάννης,ένας από τους παλαιότερους τυροκόμους των Τρικάλων.Ήταν ιδρυτής του τυροκομείου Ζαρογιάννη και το όνομα του έγινε συνώνυμο της παράδοσης μέσω των προϊόντων του όπως το «παραδοσιακό κασέρι Ζαρογιάννη». Παιδί πολύτεκνης οικογένειας του Γαρδικίου,ξεκίνησε από το 1959 να στήνει τυροκομεία σε ορεινά χωριά των Τρικάλων και να δημιουργεί τα πρώτα τυριά από πρόβειο και γίδινο γάλα. Για 64 συναπτά έτη υπήρξε ενεργός στο σχεδιασμό και τις αποφάσεις της επιχείρησης. Άνθρωπος εργατικός, ζωντανός, δημιουργικός και αισιόδοξος. Έχρηζε ιδιαίτερης εκτίμησης από τους παλαιότερους και ξεχωριστής αγάπης από τους νεότερους. Ήταν για όλους ο μοναδικός παππούς Ζαρογιάννης.

Έφυγε πλήρης ημερών,στα ενενήντα του, ευχαριστημένος και δίχως κανένα παράπονο από τη ζωή του γιατί όπως έλεγε δεν του έλειψε τίποτα, προσμένοντας κάθε καλοκαίρι να ανεβεί στο αγαπημένο του χωριό, το Γαρδίκι. 

Αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα .

Τα παιδιά: 

Ζαρογιάννη Δήμητρα-Τσιανάκας Δημήτρης 

Ζαρογιάννης Βασίλης-Παπουτσή Βάλια

Τα εγγόνια: 

Μπάμπης-Ξένια 

Βάσω-Βαγγέλης

Θωμάς

Ειρήνη

Τα δισέγγονα

Η οικογένεια Ζαρογιαννη ευχαριστεί θερμά τους:

Διευθυντές, γιατρούς,νοσηλευτές καθώς και όλο το προσωπικό της:

Α’ Παθολογικής Κλινικής,

Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και

Μονάδας COVID

του Γενικού Νοσοκομείου Τρικαλων,τόσο για την ιατρική και παρηγορητική φροντίδα που παρείχαν στον εκλιπόντα,όσο και για την ανθρώπινη στάση τους προς τον ίδιο και τους οικείους του.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia