Κώστας Ούτρας: Δεσμεύεται για τη βελτίωση του περιπτέρου στο Γαρδίκι

Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά είτε ως πρόεδρος του χωριού είτε ως απλός δημοτικός σύμβουλος είτε ως αντιδήμαρχος, κύρια προτεραιότητα μου ήταν η προστασία και η ανάδειξη του παραδοσιακού χαρακτήρα του χωριού μας. Πάντα σε συνεργασία με τον εκάστοτε πρόεδρο καταφέραμε τα τελευταία χρόνια να αλλάξουμε την εικόνα του χωριού μας κυρίως με τις πλακοστρωσεις αλλά και την ανάδειξη σημαντικών παραδοσιακών κτιρίων.
Επί του προκειμένου, το περίπτερο και αυτό ξαναχτίστηκε παραδοσιακά. Πριν λίγα χρόνια για κάποια καλοκαίρια έμεινε κλειστό δημιουργώντας δυσλειτουργίες στην εξυπηρέτηση των χωριανων αλλά και των επισκεπτών. Μετά από πολλές προσπάθειες δικές μου και του προέδρου πέρυσι λειτούργησε πάλι. Η υπαρχουσα κατάσταση από άποψη αισθητικής σίγουρα δεν είναι το επιθυμητό και πιθανόν και να ενοχλεί.
Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιωθεί η κατάσταση. Δεσμευόμαστε τέλος ότι στην επόμενη δημοπράτηση που θα είναι του χρόνου,θα τεθούν όροι για την εμφάνιση και τη λειτουργία του περιπτέρου.


Με εκτίμηση,
Κώστας Ουτρας

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia