Ο Κουτσονάσιος μπορεί! Πλημμύρισε από νεοδημοκράτες το δημαρχείο στη Λυγαριά (Βίντεο)

Έτοιμος από καιρό αποδεικνύεται πως ήταν για να να λάβει τα ηνία της μεγαλύτερης κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στα Τρίκαλα, ο Γιάννης Κουτσονάσιος.

Το έμπειρο κομματικό στέλεχος με άκρως επιτυχημένη πορεία και στον αυτοδιοικητικό στίβο (διετέλεσε αντιδήμαρχος πολιτισμού στον Δήμο Πύλης με τον πρώην δήμαρχο Κώστα Κουφογάζο) διοργάνωσε μια επιτυχημένη εκδήλωση με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης κατά την τετραετία 2019-2022 και τέθηκε το νέο πλαίσιο δράσης για την περαιτέρω στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Ξέρει να αφουγκράζεται τον παλμό του νεοδημοκράτη και να μεταδίδει την απαραίτητη ενέργεια στα στελέχη και τους φίλους της κυβερνώσας παράταξης ώστε να δώσουν μια ακόμα νικητήρια μάχη για την επικράτηση της γαλάζιας παράταξης στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο νέος πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των τοπικών βουλευτών και πολιτευτών για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που παίρνουν για την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου.

Μάλιστα στον Κώστα Μπαγινέτα, υπεύθυνο εκλογών Θεσσαλίας, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι τα Τρίκαλα θα έχουν το βράδυ των εκλογών από τα καλύτερα ποσοστά στη χώρα!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia