Το φαινόμενο Ζιώγας στα Τρίκαλα έχει ταβάνι;

Παρότι άνθρωπος της τάξης και της ασφάλειας, ο Γιώργος Ζιώγας, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στα πεπραγμένα του Δήμου Τρικκαίων. Μετά το άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο του στην αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος της Επανεκκίνησης 2 και την απαράμιλλη αφοσίωση που επέδειξε στην υπηρεσία καθαριότητας με εκπληκτικά αποτελέσματα που παραδέχονται ακόμα και αντίπαλοι, ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων τρέχει με “100” σπουδαία έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών του.

Μόνο εντός του 2023 παρέδωσε στους δημότες τέσσερα (4) νέα παρκινγκ (Παπαστάθη, Ζάππα και Αβέρωφ, τέρμα Ασκληπιού, Αη Γιώργη) και πλέον ετοιμάζεται να υλοποιήσει το μεγάλο στοίχημα της ανάπλασης του Προφήτη Ηλία. Προσφάτως δε το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την επιδότηση των ευάλωτων νοικοκυριών και τώρα των κοντέινερ (πλημμυροπαθών ) από τα έσοδα της ελεγχόμενης στάθμευσης. Και αλλά πολλά που υλοποίησε επί των ημερών του ο δραστήριος και αθόρυβος Γιώργος που εμπιστεύονται οι συνδημότες του και τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους δημοτικό Σύμβουλο στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Άλλωστε αυτό λέει όπου σταθεί «…δουλειά…σεμνά και ταπεινά για τους πολίτες».

Τα χρόνια κυλούν γρήγορα και σύντομα θα κληθεί να πάρει νέες αποφάσεις για το μέλλον του, που ίσως ξεπερνούν τα όρια του Δήμου Τρικκαίων…

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia