Το πιο ενδιαφέρον δημοτικό συμβούλιο, το ‘χει η Πύλη!

Η φωτογραφία του trikalafocus από την ορκωμοσία του Κώστα Μαράβα, των δημοτικών συμβούλων και των μελών των τοπικών συμβουλίων συμπυκνώνει το κλίμα που θα ανταμώσουμε στο διάβα της πενταετίας που ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει με τη νέα χρονιά.

Πολλοί υποστηρίζουν πως οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα είναι δυναμικές και με ουσία αφού στα έδρανα του θα βρίσκονται σύμβουλοι με άποψη και …εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Μια μικρή πρόγευση στη φωτογραφία μας…. Ο Κώστας Μαράβας αποφασισμένος να «τρέξει» όλα τα κρίσιμα έργα του Δήμου χωρίς καθυστερήσεις, αγκαλιάζοντας και στη νέα του θητεία όλους τους δημότες. Δίπλα του ο Θοδωρής Χήρας, που θα συνεχίσει τον αγώνα του με σοβαρότητα και θέσεις που θα φέρουν πιο κοντά το όραμα του για την περιοχή. Ακριβώς ανάμεσα τους, ο δυναμικός αντιδήμαρχος Κώστας Ούτρας, που γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, εκφράζει την άποψη του και θεωρείται από πολλούς σημαντικός αυτοδιοικητικός παράγοντας. Διακρίνεται στο βάθος ο Γιώργος Χήρας, που δηλώνει αποφασισμένος να ασκήσει ποιοτική αντιπολίτευση, με διάθεση γόνιμης συνεργασίας για το καλό του τόπου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia