Μουσικοχορευτική εκδήλωση «Ένα μικρό καράβι ..με χορούς και με τραγούδια» από την «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων                                                                  

«Ένα μικρό καράβι ..με χορούς και με τραγούδια»

 «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων

Την Πέμπτη  15 Ιουνίου , και ώρα 20:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Πνευματικού  Κέντρου  του Δήμου Τρικκαίων , η «ΤΡΙΚΚΗ» Κέντρο Χορού Τρικάλων  θα πραγματοποιήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση «Ένα μικρό καράβι ..με χορούς και με τραγούδια»                                                                               Στην  εκδήλωση αυτή η συνάντηση του χορού με την μουσική και το τραγούδι θα ταξιδέψει τον θεατή σε πολλά μέρη της Ελλάδας . Το πλούσιο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί  από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου  ενώ η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής με μοναδική δεξιοτεχνία θα αποδώσει το ηχόχρωμα της κάθε περιοχής. Οι ποικίλες φορεσιές θα συμπληρώσουν το παζλ της πλούσιας μουσικοχορευτικής παράστασης και θα ξετυλίξουν την απ’ άκρο σ’  άκρο πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

    Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναμένεται να είναι πλούσιο καθώς τα τμήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

    Η ετήσια αυτή εκδήλωση ,που έγινε θεσμός, συνεχίζεται κάθε χρόνο με όλο και περισσότερο μεράκι αι αγάπη για την διάδοση όλων των πτυχών της παράδοσης, παντρεύοντας επιτυχημένα το χθες με το σήμερα. Ο λαογραφικός πλούτος, η παράδοση και ο πολιτισμός δίνουν το στίγμα τους με γνησιότητα και πιστότητα στο πνευματικό κέντρο του δήμου μας.     Τηνδιδασκαλία χορών και την επιμέλεια της παράστασης έχουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής : Βασίλης Γαλάνης  και Ζελεσιάδου Έφη.   Η παραδοσιακή ορχήστρα  που θα συνοδεύσει  τα χορευτικά τμήματα είναι: Ντίνας Άρης: Τραγούδι,   Δεδούσης  Κώστας :Κλαρίνο                                                                                                                                                                                                 Γεωργίου Στέφανος: Βιολί  ,Παπαδημητρίου Κώστας :Λαούτο  και  Γαλάνης Βασίλης:Κρουστά                                                                                                                                                                          Τα έσοδα της εκδήλωσης  θα διατεθούν στο  Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων .Τιμή εισόδου 3€.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia