Γιορτή και χρώματα για το περιβάλλον στον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων 

«Βάζουμε χρώμα στην αυλή μας, δίνουμε χρώμα στη ζωή μας!» Με αυτό το κεντρικό σύνθημα, το προσωπικό του Ζ Παιδικού Σταθμού του Δήμου Τρικκαίων υλοποίησε με, και για τα παιδιά, μια όμορφη γιορτή με αφορμή τη Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος. Εξάλλου, η περιβαλλοντική εκπαίδευση των λιλιπούτειων μαθητών/τριών αποτελεί μια από τις προτεραιότητες στον Ζ παιδικό σταθμό, καθώς, όπως τονίζεται σχετικά «με την εκπαίδευση μέσα από το περιβάλλον, δίνουμε ερεθίσματα στα παιδιά να εμπνευστούν από την φύση και να δημιουργήσουν. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μάθει κανείς σε ένα παιδί να αγαπάει την φύση».


Οι δράσεις υλοποιήθηκαν στην αυλή του Σταθμού, που απέκτησε χρώματα και φυτά. Τα παιδιά ζωγράφισαν επιδαπέδια παιχνίδια και φύτεψαν λουλούδια . Τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών και ο μεγάλος ενθουσιασμός, ειδικά για τη φροντίδα των λουλουδιών, ήταν το καλύτερο μήνυμα που εξέπεμψαν στον Ζ Παιδικό Σταθμό, με τη στήριξη και προετοιμασία των παιδαγωγών και όλου του προσωπικού.

Ο Σταθμός τονίζει σε μήνυμά του ότι «με αυτές τις δράσεις και με την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού εύχεται στους λιλιπούτειους μαθητές του καλό καλοκαίρι και ανοίγοντας μια μεγάλη αγκαλιά περιμένει με αγάπη τους καινούργιους μαθητές, σε ένα όμορφο περιβάλλον και ένα πλήρως ανακαινισμένο κτήριο».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia