Εκπομπή του Βασίλη Αδάμου για τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση (βίντεο)

Αναμένοντας … τη Λευτεριά!

Διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821 τιμούμε τους προγόνους μας για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία, που απολαμβάνουμε μέχρι σήμερα. Η απαράμιλλη δύναμή τους, που ταυτιζόταν με τη Θυσία αλλά και τη Θέλησή τους για Ζωή γεμάτη Αξιοπρέπεια και Ουσία είναι το τρανό παράδειγμα, που φωτίζει το διάβα μας στους Αιώνες, ο Φάρος της Ελπίδας, πως όλα κατακτώνται με Αγώνες κυρίως Εσωτερικούς.

Σε όλη την Ελλάδα οι εκδηλώσεις μνήμης υλοποιούνται διαδικτυακά με την προσμονή ότι η πανδημία εξασθενεί και σε λίγους μήνες θα βιώσουμε όλοι μαζί την ανάγκη να τιμήσουμε εκ του σύνεγγυς αυτούς που μας έδωσαν πνοή.

Στα Τρίκαλα ο σχεδιασμός δεν υπολείπεται της κεντρικής σκηνής και η Ιστορική Μνήμη συνεχίζει να καταγράφεται. Στην αναμονή συζητάμε, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και δείχνουμε από απόσταση τη Σκέψη, την Έρευνα, τη Μελέτη αλλά και την Καθημερινότητα, τον Πολιτισμό του Νεοέλληνα και τη Δημιουργικότητά του απλού αλλά Ελεύθερου εργαζομένου, Αγρότη, Εργάτη, Βιοπαλαιστή, Γυναίκας, Παιδιού και Ανδρός σ’ αυτήν την Υπέροχη, Πλούσια, γεμάτη Δράση διαδρομή των Διακοσίων Ετών από την Επανάσταση μέχρι σήμερα.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1NIne2F_qW0SHPmkFw6wpfH2KtDbOGVvA/view

ΑΔΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia