Ζητείται “άπληστος τοκογλύφος” για την παράσταση του Τέλη Κερασοβίτη!

Ο Τέλης Κερασοβίτης είναι γνωστός για το συγγραφικό του έργο αφού έχει εκδώσει μέχρι τώρα δύο φιλοσοφικά βιβλία με επικούρεια θεματολογία. Ο Τέλης που εδώ και μία πενταετία δραστηριοποιείται ενεργά και με το θέατρο ως ερασιτέχνης ηθοποιός, στο τρίτο του εγχείρημα πρωτοτυπεί συγγράφοντας το πρώτο του θεατρικό έργο το οποίο τιτλοφορείται “Άδραξε τη μέρα”.

Πρόκειται για ένα έργο με κοινωνικές διαστάσεις, ιδιαίτερο χιούμορ, έντονα συναισθήματα, και ανατρεπτικούς διαλόγους. Το έργο του θα εκδοθεί σύντομα σε βιβλίο και θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι της πόλης μας τον Μάιο του 2020 είτε στο κινηματοθέατρο του Μύλου Ματσόπουλου είτε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων. Ο ίδιος έχει αναλάβει επίσης και την σκηνοθεσία μαζί με την Ελίζα Ζολώτα.

Το καστ αποτελείται από επτά πρόσωπα αλλά για την ώρα φαίνεται να αναζητεί το έβδομο πρόσωπο που θα ενσαρκώσει το ρόλο του “άπληστου τοκογλύφου”. Οι πρόβες πρόκειται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα και όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο μπορεί να απευθυνθεί στο 6946064702 κ. Αριστοτέλη. Σημ: Ο θίασος είναι ερασιτεχνικός και ως εκ τούτου δεν δίνονται αμοιβές

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia