Η Γιούλια Πεταράκη στην Αργεντινή σε ένα ταξίδι ζωής και γνώσης!

Κάθε φορά αναφέρουμε πόσο άρτια είναι καταρτισμένοι οι δάσκαλοι της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων καθώς προσπαθούν με κάθε τρόπο να γεμίζουν γνώσεις .

Τρανή απόδειξη αποτελεί η Γιούλια Πεταράκη, η ιδιοκτήτρια της  T:D:A η οποία φέτος θα αφιερώσει ένα διάστημα του καλοκαιριού και θα επισκεφτεί την πρωτεύουσα του tango το μαγευτικό Buenos Aires προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα με δασκάλους του tango παγκοσμίου φήμης καθώς με κάποιους από αυτούς τη συνδέει χρόνια φιλία εφόσον διδάσκεται από αυτούς χρόνια!και όχι μόνο! Θα παρακολουθήσει παραστάσεις stage tango που όπως δηλώνει είναι και το αγαπημένο της στιλ tango.

Η επιλογή της εποχής που επέλεξε να πάει δεν είναι τυχαία καθώς εκείνη την περίοδο λαμβάνει χώρα το παγκόσμιο φεστιβάλ tango όπου ζευγάρια από όλον τον κόσμο παίρνουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα tango. Επιπλέον γίνονται κάθε μέρα συναυλίες από μεγάλες ορχήστρες και μαθήματα από τους κριτές του πρωταθλήματος!

Η Γιούλια οργανώνει το ταξίδι της πολύ καιρό  και έχει κλείσει ήδη τα μαθήματα της στις σχολές χορού που ήθελε να πάει! Αξίζει να σημειωθεί πως για τοtango εδώ και πολλά χρόνια ταξιδεύει σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης γιατί εκπαιδεύεται αποκλειστικά από  τους Vanesa Villalba , Facundo Pineiro, Yanina Quinones, Neri Piliu, Javier Rodriguez.

‘Πάντα με ενθουσίαζε η αύρα που αφήνει το tango… επιθυμούσα χρόνια να επισκεφτώ το Μπουένος Αιρες και να ζήσω από κοντά τη μαγεία αυτού του χορού! Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από αυτή’’!

Της ευχόμαστε καλό ταξίδι, με πολύ χορό και αναμένουμε  ‘τανγκέρικες’ εντυπώσεις καθώς επίσης και τις νέες τεχνικές tango που θα εφαρμόσει στην Ακαδημία Χορου Τρικάλων από την νέα σεζόν!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia