Νέες δραστηριότητες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μονής.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μονής με χαρά ανακοινώνει νέες δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά από ηλικίες 5 ετών και άνω!!! Χορωδία και διδασκαλία των μουσικών οργάνων ,βιολί, κιθάρα, αρμόνιο, νταούλι, τουμπερλέκι, ντέφι και άλλα …
Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 11:00 π.μ. εως 12:00π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Διογένους αρ. 7, Αγία Μονή).
Χορωδία
Διδάσκαλος Χρίστος Μοδέστου.
Ο Χρίστος Μοδέστου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος του AIA (Audio Institute of America) και διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής (Ορφείο Ωδείο Αθηνών, τάξη Αχιλλέως Χαλδαιάκη, 2016.Εμφανίστηκε σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Παττίχειο Θέατρο, Θέατρο Ριάλτο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Vienna Musikverein κ.α.).
Την περίοδο 2012-2015 υπήρξε μέλος της ερευνητικής ομάδας του Ε.Κ.Π.Α. για την καταλογογράφηση των χειρογράφων της συλλογής του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα. Την περίοδο 2015-2017, διευθύνει την ορχήστρα δωματίου Ποικίλης μουσικής και τη χορωδία του διδασκαλίου Ελληνικής γλώσσας του Ε.Κ.Π.Α.. Από το 2015 διδάσκει τραγούδι και ορθοφωνία. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.

Διδασκαλία βιολιού και αρμόνιου

Διδάσκαλος Παύλοβιτς Τάνια
Η Τάνια Παύλοβιτς είναι απόφοιτη της μουσικής σχολής Σερβίας με τίτλο ΄ Οργανώτρια μουσικών δραστηριοτήτων μουσικού κλάδου’ ,έχει πτυχίο βιολιού από το Αριστοτέλειο Ωδείο Τρικάλων και του ωδείου Κολοβα. Απόφοιτη Παιδαγωγικής επιμόρφωσης στην ανώτατη σχολή παιδαγωγικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια βιολιού σε μουσικά σχολεία και σε ωδεία .
Διδασκαλία για νταούλι, τουμπερλέκι, ντέφι
Γιώργος Ντίνας
Ο Γιώργος Ντίνας είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου στο τμήμα ‘Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής’. Έχει διδάξει σε ωδεία του Νομού Τρικάλων και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες. Έχει συνεργασίες με αξιωμένους καλλιτέχνες του είδους και σε αρκετές δισκογραφικές δουλειές.
Διδασκαλία κιθάρας.
Σταμπασίδη Ντίνα.
Η Σταμπασίδη Ντίνα είναι απόφοιτη του ωδείου Βόλου με πτυχίο κιθάρας. Απόφοιτη Παιδαγωγικής επιμόρφωσης στην ανώτατη σχολή παιδαγωγικής και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια κιθάρας σε μουσικά σχολεία, ωδεία , μουσικές σχόλες και ιδιαίτερα .

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia