Ξεκινά σήμερα ο Δημοτικός Κινηματογράφος στην Πύλη

27/12: «Encanto» 29/12: «Soul»  30/12: «Πάντα στο Κόκκινο» 03/01: «Ο άνθρωπος του Θεού» 05/01: «Star»

στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης για όλα τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων.

ΩΡΑ: 5 το απόγευμα

 ΔΩΡΕΑΝ είσοδος

27/12/2022

Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός

Ημερομηνία κυκλοφορίας:

25 Νοεμβρίου 2021

Κατηγορία:

Περιπέτειας, Κινούμενα Σχέδια, Φαντασίας, Παιδικές & Οικογενειακές, Μιούζικαλ

Το Encanto:

Ένας Κόσμος Μαγικός των Walt Disney Animation Studios αφηγείται την ιστορία μιας απίθανης οικογένειας, των Μαδριγάλ, που ζουν κρυμμένοι στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια ζωντανή πόλη, σε ένα υπέροχο, γοητευτικό μέρος που ονομάζεται Encanto.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

29/12/2022

Το Soul, ακολουθεί τον Τζο, έναν δάσκαλο μουσικής, του οποίου όνειρο ήταν να γίνει μέλος μιας μπάντας και να παίζει μουσική στο jazz club, Half Note.

Το μαγικό άγγιγμα της Pixar μετατρέπει μια απλή ιστορία δεύτερης ευκαιρίας σε ένα εγκεφαλικό, κομψό, πολυεπίπεδο, μελωδικό και διασκεδαστικότατο σινε-ταξίδι στην αχαρτογράφητη χώρα της ανθρώπινης επιθυμίας. Όσκαρ μουσικής και καλύτερου animation. Προβάλλεται με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και σε 3D.

30/12/2022

Πάντα στο Κόκκινο

Ημερομηνία κυκλοφορίας:

10 Μαρτίου 2022

Κατηγορία:

Κινούμενα Σχέδια, Παιδικές & Οικογενειακές

Στην ταινία “Πάντα στο Κόκκινο” των Disney και Pixar πρωταγωνιστεί μια αδέξια αλλά με αρκετή αυτοπεποίθηση 13άχρονη που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο καθήκον της ευσυνείδητης κόρης και των χαοτικών συναισθημάτων που προκαλεί η εφηβεία. Η Μινγκ είναι μια προστατευτική, σχεδόν αυταρχική μητέρα που δε φεύγει ποτέ από το πλευρό της κόρης της, ό,τι χειρότερο δηλαδή για μια έφηβη. Και σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι αλλαγές στα ενδιαφέροντα, στις σχέσεις και στο σώμα της, όποτε έχει έντονα συναισθήματα (σχεδόν ΠΑΝΤΑ), μεταμορφώνεται σ’ένα γιγάντιο κόκκινο πάντα! Από τη βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτιδα Ντόμι Σι (ταινία μικρού μήκους “Μπάο” της Pixar) και την παραγωγό Λίντσεϊ Κόλινς.

03/01/2023

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»

Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες. Αδόκιμη σοβαροφάνεια, θεατρική σκηνοθεσία και ένα φορτωμένο στην υπερβολή σενάριο, συνθέτουν μια σινε-βιογραφία που δεν ξεπερνά σε ουσία μια σελίδα εγκυκλοπαίδειας.

05/01/2023

«STAR» 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia