Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ράξας γιόρτασε τον ερχομό του καλοκαιριού (εικόνες)

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020
Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά “διαφορετική” όπως τη βιώσαμε όλοι μας.
Ο μορφωτικός σύλλογος Ράξας από τη μεριά του, στην προσπάθειά να δώσει μια χαρούμενη νότα στην όλη κατάσταση και να ευχηθεί σε όλα τα παιδιά του χωριού καλό καλοκαίρι, ετοίμασε μια όμορφη και λιτή βραδιά, με μουσική, φαγητό και προβολή ταινίας στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας!


Η πρόεδρος του συλλόγου, παίρνοντας τον λόγο, ευχήθηκε καλή ξεκούραση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς!
Με το καλό να ανταμώσουν στα σχολεία πάλι τον Σεπτέμβρη δυνατοί, να αντισταθούν σε ό,τι τους απογοητεύει και τους πληγώνει, με περισσότερο σεβασμό, αγάπη, υπευθυνότητα, έμπνευση και δημιουργικότητα!!!
Επίσης τόνισε για τα παιδιά που τελειώνουν φέτος το δημοτικό να τους συντροφεύουν οι ευχές μας για Καλή Πρόοδο και με υγεία αλλά και με σύνεση να ανοίξουν πανιά για ένα ακόμα λιμάνι στην ζωή τους, αυτό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!


Δώσαμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να παρακολουθήσουν την υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων «Γέτι – Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων». Η επιλογή της δεν ήταν τυχαία, καθώς είναι μια ταινία χωρίς ακραίες σκηνές και εντάσεις και περνάει στα παιδιά μηνύματα που έχουν σχέση με την αγάπη, τη συνεργασία και την προσφορά, την αξία της οικογένειας, ενθαρρύνει τους μικρούς θεατές να πιστέψουν στον εαυτό τους, να ακολουθήσουν την καρδιά τους και να απολαύσουν τη χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο, ακόμα και αν αυτός είναι ένα…. γέτι!
Και μάλιστα η όλη προβολή δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μια επαγγελματική προβολή σε υπαίθριο κινηματογράφο!

Το trikalaculture και ο Αχιλλέας Γραβάνης ήταν στην ξεχωριστή εκδήλωση και φωτογραφήθηκε με τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου.


Να ευχαριστήσουμε:
Την Ελληνικά Γαλακτοκομεία Όλυμπος, το Εργοστάσιο γάλακτος Τρίκκη,
το Καφενείο-ψησταριά Χαρούλα Χασταζέρη και Φασούλα Μαρία για τις προσφορές τους σε προϊόντα.
Επίσης ευχαριστούμε για την συμβολή τους : το κρεοπωλείο Μπαντέκας και το κατάστημα Γιάννης Χλίνος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν εθελοντικά στην όλη διοργάνωση.


Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του δημοτικού σχολείου Ράξας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας βοήθησαν στην υλικοτεχνική προβολή της ταινίας.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, φίλους και παιδιά που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στο κάλεσμά μας και ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι!!!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia