Παρουσιάστηκε το ιστορικό βιβλίο των Σαρακατσαναίων.


Σε κλίμα συγκίνησης παρουσία πλήθος κόσμου παρουσιάστηκε το βιβλίο των Σαρακατσαναίων για τους αγώνες τους Έθνους το πρωί της Κυριακής στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το βιβλίου του Ιωάννη Κουτσοκώστα που φέρει τον τίτλο «Οι Σαρακατσαναίοι στους αγώνες του Έθνους», όπου για το βιβλίο μίλησαν ο Πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε κ. Γεώργιος Καψάλης, η Υπ/ντρια 1ου ΓΕΛ Τρικάλων, Πρόεδρος Φ.Ι.Λ.Ο.Σ. Ναυσικά Μουλά – Αγγελάκη και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Ιωάννης Κουτσοκώστας. Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο δημοσιογράφος Βαίλης Αλεξίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Τρικκαίων και της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν η Δήμητρα Νάτσινα και ο Χρήστος Γακόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολλέττα Μπρουζούκη, η Αντριπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη Έφη Λεβέντη, ο πατέρας Αθανάσιος, ο Υποδιοικητής της ΣΜΥ Σπύρος Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Λάππας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia