Πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων

Πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων.

Η Άνοιξη η ωραιότερη εποχή ,γιατί όλα αλλάζουν όψη, φύση και άνθρωποι γιατί είναι η εποχή της αισιοδοξίας και της δημιουργίας.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Συλλόγου  Αργιθεατών Τρικάλων είπε να δημιουργήσει το

1ο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ Παραδοσιακού χορού. Είναι ένα αντάμωμα των Συλλόγων που θα μας παρουσιάσουν  παραδοσιακούς χορούς, με παραδοσιακές στολές από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Ο χορός  μας φέρνει πίσω στις ρίζες μας, με την Πολιτισμική έννοια χορεύουμε και γράφουμε στη γη αυτά που θέλει να πει η ψυχή μας.

Να διατηρήσουμε την Πολιτιστική κληρονομιά μας τους χορούς και τα τραγούδια της ιδιαίτερης  ορεινής περιοχής της ΑΡΓΙΘΕΑΣ.

Ο Σύλλογος Αργιθεατών Τρικάλων έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους εκφραστές του λαϊκού μας πολιτισμού, που παράγει και διατηρεί αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο την  ψυχή της παράδοσής μας.

Διατηρεί το γνήσιο Παραδοσιακό πνεύμα και τη λαϊκή δημιουργία και κληρονομιά.

Σας καλούμε όλους μικρούς και μεγάλους να παρευρεθείτε να απολαύσετε το υπερθέαμα που θα μας παρουσιάσουν οι χορευτές των 7  Συλλόγων.

Η   σπουδαία αυτή εκδήλωση  του Συλλόγου Αργιθεατών   που στήριξαν 33 χορηγοί, ευελπιστούμε ότι δεν θα σας απαγοητεύσουμε !!

Το 1ο Φεστιβάλ του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί 7  Μαϊου 2023  ημέρα Κυριακή και ώρα 6 το απόγευμα στην Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού στα Τρίκαλα.

Μην ξεχάσετε 7 του Μάη!!Σας περιμένουμε!!

                                                                  Έλλη Τσιρογιάννη

                                                        Πρόεδρος Αργιθεατών Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia