Το βήμα του Αριστοτέλη Κερασοβίτη στην 7η τέχνη!

Ο πολυτάλαντος Αριστοτέλης Κερασοβίτης έδειξε δείγμα του πηγαίου ταλέντου του στην υποκριτική μετέχοντας στα γυρίσματα δραματικης ταινίας μεσαίου μήκους “μαζί για πάντα” που σκηνοθετεί ο ανερχόμενος Καρδιτσιώτης Βάιος Τσιμητράς. Τα γυρίσματα έγιναν στις όχθες του Ληθαίου πίσω από το Μουσείο Τσιτσάνη (παλιές φυλακές)

Ο Βάιος Τσιμητράς είναι σκηνοθέτης της ταινίας και κατά επέκταση κάνει την διεύθυνση Φωτογραφίας, το μοντάζ, είναι σεναριογράφος του έργου και ένας εκ των παραγωγών (σύνολο τρείς). Γεννήθηκε στις 25/08/2019 και αυτό είναι το τέταρτο έργο του. Η προηγούμενη μικρού μήκους ταινία του που ονομάζεται “ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ”, πήγε σε τρία φεστιβάλ (Αθήνα, Τρικαλα και Ινδια), παίχτηκε σε δυο Κινηματογράφους (Αθήνα και Ινδια) και έκανε Τηλεοπτική πρεμιέρα στο “TV10 Θεσσαλίας” που εδρεύει στην πόλη των Τρικάλων. Τα γυρίσματα θα συνεχίσουν στην Καρδίτσα Λίμνη Πλαστήρα και σε άλλα μέρη στην πόλη, και θα επιστρέψουν σύντομα.

Περίληψη ταινίας: “Η ταινία είναι αφιέρωμα στην Τέχνη της Φωτογραφίας σε συνδυασμό με την φιλοσοφική θεωρία του ζωισμού. Η θεωρία του Ζωισμού αναφέρει πως η ψυχή και το πνεύμα δεν είναι κάτι που υπάρχει μόνο στους ανθρώπους και ζώα, αλλά ότι υπάρχει και σε αντικείμενα όπως πέτρες, φυτά, κεραυνοί, βουνά και σε άλλα πράγματα.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο ζωισμός χρησιμοποιείται μόνο σε κουλτούρες, όπου η κοινωνία και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν βασίζονται ιδιαίτερα στην επιστήμη και στα μαθηματικά. Ένα παιδί που είναι είκοσι δύο χρονών, και η μεγάλη του αγάπη είναι η Φωτογραφία. Έχει καταγωγή απο την πόλη των Τρικάλων και ταξιδεύει συνεχώς σε μέρη για να απαθανατίσει τοπία, καθώς αναζητάει για ορεινά μέρη στο ίντερνετ από το λάπτοπ του. Διαπιστώνει ότι υπάρχει ένα πραγματικά όμορφο μέρος σε ορεινή τοποθεσία στην διπλανή πόλη της Καρδίτσας σύμφωνα με την κρίση του. Έχει αποφασίσει να το επισκεφτεί, θα γνωρίσει κάποια άτομα τα οποία έχουν καταγωγή από αυτό τον τόπο, και καθώς μαθαίνει περισσότερα πράγματα, μετά από μια στιγμή συνειδητοποιεί ότι θα έρθει σε δύσκολη κατάσταση μετά από συνεχόμενα συμβάντα, και θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο να σώσει τον δικό του άνθρωπο η να μπει η ψυχή του σε κάτι πέρα από άνθρωπο και ζώο.”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia