Η ΔΔΕ Τρικάλων συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων μνήμης υπέρ των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων μνήμης υπέρ των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων Ηρώων του Ολοκαυτώματος που συντονίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων συμμετέχει στο διήμερο εκδηλώσεων μνήμης υπέρ των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων Ηρώων του Ολοκαυτώματος που συντονίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων, το οποίο ξεκίνησε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024.

Ειδικότερα, η Δ.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, την  Ισραηλιτική Κοινότητα Τρικάλων και το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στο Μουσείο Τσιτσάνη εκδήλωση με ομιλία του καθηγητή, ιστορικού και διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Νικόλαο Τζαφλέρη, με θέμα: «Η ανασυγκρότηση των Εβραϊκών Κοινοτήτων μετά το Ολοκαύτωμα» και μουσικό πρόγραμμα από το σύνολο Μοντέρνας Μουσικής και το σύνολο χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.                                                                

                                                                                                   Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia