Ανάσα από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις νέες 120 δόσεις για τους Έλληνες φορολογούμενους.


Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρνει  άνεμο αλλαγής στην οικονομία

Ως ένα φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο σχεδιάστηκε, θα εφαρμοστεί άμεσα και θα αποτελέσει μια αποφασιστική λύση, απέναντι στα μεγάλα προβλήματα του κόσμου της αγοράς, χαρακτήρισε ο βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, το φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο κ. Λιούτας ειδικότερα υπογράμμισε πως, «η άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου δείχνει αρχικά τα γρήγορα αντανακλαστικά της νέας κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς επίσης και την απαρέγκλιτη στάση μας προς τον δρόμο της άμεσης και βιώσιμης ανάπτυξης».

Ο Θανάσης Λιούτας περιέγραψε ότι, «η μείωση του ΕΝΦΙΑ και η νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, αποτελούν βήματα μιας συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής, η οποία έρχεται να διορθώσει καταλυτικά το προηγούμενο καθεστώς, το οποίο δε βοήθησε τους ανθρώπους της αγοράς και την κοινωνία και δεν ήταν δυνατό να λειτουργήσει αναπτυξιακά. 

Σε αντίθεση με το τι επικράτησε επί ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης, σήμερα τα πράγματα αλλάζουν και η αλλαγή αυτή προσανατολίζεται μόνο προς την κατάκτηση της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλο τον κόσμο. 

Αυτό είναι το μείζον και προσωπικά εγώ, μόνο με αυτό τον τρόπο, αντιλαμβάνομαι την πολιτική, ως πράξεις, δηλαδή, προς όφελος της κοινωνίας».

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia