Μητσοτάκης για ντιμπέιτ: «Ευχαρίστως ναι αλλά όχι!» Γράφει η Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή

Γράφει η Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή

Μητσοτάκης για ντιμπέιτ: «Ευχαρίστως ναι αλλά όχι!»

Σχετικά με το ντιμπέιτ που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας στον Μητσοτάκη. Από τη μία ο Μητσοτάκης λέει ότι το δίλλημα των εκλογών είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Από την άλλη αποφεύγει την τηλεοπτική αντιπαράθεση και τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα όπως ο διάβολος το λιβάνι. Θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος. Το ίδιο άλλωστε έκανε και στο παρελθόν σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δηλαδή, ο Μητσοτάκης λέει στον Έλληνα πολίτη: «ψήφισε εμένα και όχι τον Τσίπρα αλλά μη μου ζητάς να συγκριθώ μαζί του, δε θέλω. Ψήφισε με στα τυφλά. Πίστευε και μη ερεύνα».

Προτιμά ο Μητσοτάκης να ξεφτιλιστεί στα μάτια των ψηφοφόρων ακόμα και του κόμματός του, αρνούμενος να αντιμετωπίσει τον κύριο αντίπαλό του κατά πρόσωπο.

 Βέβαια σε αυτή του τη δειλία και κουτοπονηριά έχει τις πλάτες των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων της διαπλοκής που αντί να τον ρωτήσουν το αυτονόητο: «κ. Μητσοτάκη διεκδικείται να γίνεται πρωθυπουργός απέναντι στο Αλέξη Τσίπρα και αρνείστε το ντιμπέιτ μαζί του, τι φοβάστε;» Βρίσκει και τα κάνει, αφού στα ελληνικά ΜΜΕ επικρατεί Ομερτά (ο νόμος της σιωπής των μαφιόζων).

 Φυσικά ο Έλληνας πολίτης δεν τρώει κουτόχορτο. Θα δώσει ηχηρή απάντηση στην κάλπη, εκεί που αυτός αποφασίζει και κάνει κουμάντο. Θέλω προσωπικά να προτείνω μια εναλλακτική διέξοδο στον κ. Μητσοτάκη. Ντιμπέιτ με το κέρινο ομοίωμα του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα φιμωμένο. Να έχει και σκονάκια τις απαντήσεις των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του.

Και πάλι θα δειλιάσει. Θα αρνηθεί. Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι μια μαριονέτα του συστήματος που λυμαίνεται τη χώρα. Δεν μπορεί το παιδί. Προτιμά τη χλεύη από την τόλμη μιας τηλεοπτικής αντιπαράθεσης..  

Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή

Υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ιστορικός-Αρχαιολόγος, MSc, Επιθεωρήτρια Δικτύου ΕΛΤΑ Courier

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia