Ας είμαστε ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ και ΟΧΙ ΕΠΙΜΗΘΕΙΣ….

Έρχονται εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα. ΑΥΤΟ, μόνο “ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΜΥΩΠΕΣ” , ΔΕΝ το ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ… … Η Τουρκία του ΕΡΝΤΟΓΑΝ, είναι πλέον μια αναθεωρητικη δύναμη, με την ΑΝΟΧΉ αν ΌΧΙ βοήθεια , ΔΥΣΤΥΧΏΣ, ΗΠΑ και ΡΩΣΣΙΑΣ….
Ήδη, η εισβολή της Τουρκίας με την “επιχείρηση ΕΙΡΗΝΗΣ,” στην ΣΥΡΊΑ, απετέλεσε το πρώτο “ξήλωμα” της Συνθήκης της ΛΩΖΑΝΗΣ, Η όποια Συνθήκη ΔΕΝ είναι διμερής μεταξύ ΕΛΛΆΔΟΣκαι ΤΟΥΡΚΊΑΣ, αλλά πολυμερής….
Η πειρατική συμπεριφορά της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κυπριακή ΑΟΖ, με την ανοχή των μεγάλων ΔΥΝΆΜΕΩΝ, την έχει αποθρασυνει…
Μόλις πριν από λίγες μερες, σε σύμπραξη με την αεροπορία και το ναυτικό του ΠΑΚΙΣΤΆΝ, παραβίασαν κατ επανάληψη τον Ελληνικό εναέριο χώρο και τα χωρικά μας ύδατα.
Χθες, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την αναγνωρισμενη ως “νόμιμη” Κυβέρνηση της ΛΙΒΎΗΣ, για καθορισμό των μεταξύ τους θαλασσιων συνόρων,(ΑΟΖ),εξαφανιζοντας την Ελληνική ΑΟΖ (Κρήτης, Ρόδου, Καρπάθου κλπ.)
Η Ελληνική Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα με σχετική δήλωση του αρμοδίου Υπουργού ΥΠ. ΕΞ, του εκπροσώπου του Υπουργείου, διάβημα στην Τουρκία, ενημέρωση Ευρωπαϊκής Ένωσης κλπ.
Προφανώς θα έχουμε γρήγορα εξελίξεις.
Απαιτείται ΕΝΌΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ των πολιτικών δυνάμεων….
Απαιτείται προετοιμασία λαού και Ενόπλων Δυνάμεων, προπαρασκευή και υλοποίηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Οι” ΚΑΙΡΌΙ, ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ ….”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia