Βάσω Κάκλα:”Τα ευτράπελα του αντικαπνιστικού νόμου.”


H επίσημη αρχή εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας. Πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό. Κάποτε και η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει αυτό που άλλες χώρες κάνουν χρόνια τώρα. Και εδώ αρχίζουν τα ευτράπελα! Ευτράπελον 1ο :Ο υπουργός τόνισε ότι οι αστυνομικοί,πρώτοι από όλους, θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή και θα λαμβάνουν το 20% των εσόδων από τα πρόστιμα( σε έναν κοινό λογαριασμό, φαντάζομαι) Μάλιστα! Για να επιβλέπουν, λοιπόν, τα όργανα της τάξης την τήρηση του νόμου , πρέπει να παίρνουν μπόνους. Κι ο καταστηματάρχης( λέω εγώ) μπορεί να κάνει ρελάνς με μεγαλύτερο προσωπικό μπαχσίσι, αφού το κράτος μπαίνει σε τέτοιες λογικές.
Ευτράπελον 2o:Ο υπουργός τόνισε ότι σκοπεύει να επιδοτήσει θερμάστρες για να μην κάθεται ο κόσμος που καπνίζει , έξω στο κρύο.(!!!!) Μην μου πείτε ότι αυτό δεν είναι ελληνική πατέντα! Όπου κι αν ταξίδεψα, χειμώνα, σε χώρες με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, οι θαμώνες των μπαρ, εστιατορίων, καφετεριών έβαζαν τα πανωφόρια τους, μερικοί έπαιρναν και τα ποτά τους και έβγαιναν έξω στο δριμύ ψύχος , να καπνίσουν. Θερμάστρες για τους καπνιστές και μάλιστα επιδοτούμενες δεν είδα πουθενά.
«Ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε ο κ. Κικίλιας. Ελλαδάρα που ποτέ δε πεθαίνει , λέω εγώ Γιατί μόνο στην Ελλάδα μπορούν να γίνονται αυτά. Να επιβάλλονται πρόστιμα , επιδοτούμενα, για τον καρκίνο( τσιγάρο) μέσα στο κατάστημα και να προβλέπονται διευκολύνσεις επιδοτούμενες για τον καρκίνο( τσιγάρο) έξω από το κατάστημα.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia