Βαγγέλης Σαμαράς: “Μικρά και διάφορα”

:

1) Αν υπήρχε έστω ένα …. τρίμμα αλήθειας ότι είχε γίνει σωστή δουλειά στα βιογραφικά των διοικητών των νοσοκομείων τότε την Δευτέρα το απόγευμα που το Υπουργείο Υγείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Κώστα Πατέρα θα ανακοίνωνε αμέσως τον πρώτο-η επιλαχόντα. Αλλά,……..

2) Ειδοποίηση έβαλε στον πίνακα ανακοινώσεων πολυκατοικίας εταιρεία συντήρησης ασανσέρ που απαιτεί ποσό ύψους 4.750 ευρώ καθώς είναι απλήρωτη για τις υπηρεσίες τις από 01/08/2015 έως και 30/09/2019.

3) Κανείς από όλους αυτούς τους 520 εκλέκτορες που έχουν πάει στην Αθήνα για τις εκλογές της ΚΕΔΕ δεν έκανε το κόπο να επισκεφτεί και να δει από κοντά το δράμα των αστέγων ηλικιωμένων που μένουν σε πλατεία. Να φροντίσει να κινητοποιηθούν οι υπηρεσίες ή έστω κάποιες οργανώσεις. Όταν γυρίσουν όμως πίσω στους δήμους τους να είσαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία αυτών θα σου πει να δείξεις ευαισθησία εσύ στο δράμα των προσφύγων και να ενδιαφερθείς. Να δείξεις αλληλεγγύη.

4) Εντύπωση προκαλεί η απουσία διαφήμισης του “Μύλου των Ξωτικών” ακόμη και από τα τοπικά site. Μήπως τελικά δεν είναι όλα ρόδινα ; Μήπως οι προσδοκίες είναι πιο χαμηλές και δεν μας το λένε ; Μήπως για αυτό ζητήθηκε το 15αρι ανά τραπέζι που τελικά δεν μάθαμε πόσοι έδωσαν ;

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia